Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I askan från ett hjärta.

Det mörka, det djupa, det svarta utan slut.
En snara runt halsen
En sten på bröstet
Sorgen, tårarna, andetag på andetag.
En tom blick
Ett inre av glas
inlindat i det svartaste silke.

Hatet, föraktet, djupet blir större.
Snaran hårdnar
Tårar slutar rinna
Känslor blir till is och av finaste frost.
En sköld av glittrande snöflingor.
En tom blick
En längtan som brinner
I askan från ett hjärta.




Fri vers av Adnilos
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-05-12 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos