Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
K

川柳 - senryu




framtidsdrömmar (honku)


med framtidsdrömmar
styr livet mot nya mål

väckt vid ratten

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 645 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-04 10:51



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja, man får inte sova vid ratten..
2007-12-04

  Cris
Känns fräscht. Lockande.. bra att bli väckt vid ratten.
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer