Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunkna

Jag simmar i ett hav av lögner,
men armarna krampar.

Lögnerna är mjuka, utan grund.
Precis som vatten.

Så det spelar ingen roll
vart jag än sätter mina fötter.

De bara faller, rycker till och plötsligt
ligger man där i sängen.

Kallsvettig och skrämd.

Dödad i drömmen.

Plågad i livet.

Av lögnen.




Fri vers av Jessica91
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-12-04 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91