Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga böcker är också läsvärda

Texten är liten och svår att se.
Men får ändå fram det budskap den vill ge.

Snirkel snirk i oändliga lockar.
De första orden sinnena lockar.

Fortsätter som en innerlig värme.
slutet kommer bara närmre och närmre.

Intesiv som bara den.
Men det är inte över än.

Sista ord. Ett ramaskri!
Intensiteten är nu förbi.

Slutar med en tankenöt,
Vem var det nu som tjöt?




Fri vers av Jessica91
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-04 18:01



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Du skriver enkelt och - samtidigt - läsvärt. Och visst är titeln sann!
2007-12-25

  Mike
en alldeles klockren text!
2007-12-07

    Aurora Borealis
Den här tycker jag om! Gillar också titeln väldigt mycket, så sant så sant!
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91