Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drip, drop...


Vad gör väl lite regn?


Regnet faller ner och jackan är dyblöt
Jag stressar och råkar kliva i en pöl, plask
Får ta mig hem med en blöt sko och strumpa
Jag fryser, väskan skulle jag kunna vrida ur
De blöta jeansen sitter som klistrade kring benen
Vattnet droppar från luggen ner i ögonen
Men vad gör lite regn när jag har ett varmt och mysigt hem att komma till?




Övriga genrer av Helena
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-04 20:23



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Skönt att få ta del av vardagstankar som inte är så vanliga. Gillar!
2008-01-05

  Cris
Ja...uj! vat vått :-)

men härligt att komma hem..ja vad gör väl lite droppar !?
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena