Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perverterade Pernilla

 

är inte
som vi andra

yppigt formbar
fingerspetsad het
knullrufsigt vacker
tagenbakifrån söt
njutbar i alla lägen

ständigt
kär i livet
människor
älskar all sex
äter sina partners
man eller kvinna
till frukost

med samma aptit

eller till kvällsmål
med en ypperlig chablis

leende
frispråkig
kärleksfull
varmt kramig
helt ocensurerad
närhetstörstande

uppseendeväckande

gränslös

skön att skåda
härlig att njuta
vild och befriad

fri

ingens egendom


okopplad
när hon så själv önskar

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-05 20:52



Bookmark and Share


  LassO
\"låter som en ängel\" ;=)
2007-12-05

  Ronny Berk
en svårtolkad förundrans poesi...ser jag en väl dold ironi eller ser jag...
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol