Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkliga kunskaper


Såg en film idag
Om Enron
I början så stod det en ruskigt vacker kvinna
Med röd dräkt, kort kjol
Och visade på Enrons fina företags bild


Hon visade att de jobbade i Kina
Fillippinern och Indien
Enron fanns i stora delar av Asien
Felet var att hon pekade på central och syd Amerika
Och när hon talade om Sydamerika
Så hamnade visning på Hawaii

Man undrar då, är de så efterblivna i USA
så de inte kan nåt om världen?
Kanske därför man sväljer all skit
Som kommer från regeringem, via media




Övriga genrer av LassO
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO