Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ ser man

Så ser man då ett ljuvligt ben
ni vet som han i TV
Han ser allt eller i alla fall nåt
men inte bra
inte alls, bra
bara ok eller nåt

Man kan känna det ok ett tag
"Eller nåt"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 989 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-20 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO