Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sättidig och njut

SCAN och en massa annat som känns väldigt onödigt vad ska vi med förstekta köttbullar, liksom en massa annat!
Som korv, vad ska vi med f´örstekt korv?
Liksom man kan få paketerade godisar óch enkla mosbitar, förstekta hamburgare, och en massa annat "gott"

Det är liksom tid för att inte få eller se eller kolla på....
För vad är det vi sätter i oss egentligen?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 975 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-19 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO