Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon är nåt skit
som "slänger ut sej en massa reklam"
Eller nåt

En massa svalnad lera
som är helt onödig.....
SKIT helt enkelt....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 914 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-19 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO