Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är fyrkantig

Jag är fyrkantig
Eller nåt men jag blev det
Fyrkantig i höst

Varför ja man kan undra det
Jag bara blev så eller nåt.....
För vem och varför kan man fundera




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 1004 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-19 10:20



Bookmark and Share


  chrissie
Hoppas att du har det bra i nåt av dina fyra hörn. Finurligt skriven!
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO