Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbigt

det är jobbigt att se sin
älskade finnas
gör sej konstigt
eftersom det är, konstigt
eller nåt.....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 987 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-04 05:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra och ärligt skaldat
2012-12-07

  Angel of love
Vacker, och ärlig!
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO