Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkt och kallt

Mörker över landet
sa han sist
sa han visst
sa han sist
så vill an inte ha det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 1167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-07 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO