skrev den i juli
det gäller fortfarande.. ; ))" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den i juli
det gäller fortfarande.. ; ))



Memento Mori

 

när du balanserar på räcket
över motorvägen

när du drar i dig en liter starksprit
på en kvart

när du leker med fotogen
och tändstickor

när du hoppar in bland tigrarna
på Kolmården

när du nattvandrar på rälsen
med din MP3 på

när du äter jordnötter fast du
är allergiker

när du dyker från en klippa
du aldrig dykt ifrån

när du sticker in huvet hos Hells Angels
och skriker: "era jävla fetton!"

när du leker med australiensiska
giftormar eller rockor

när du kör MC i tvåhundra blås
på kurvig landsväg

när du hög som ett hus tror
att du kan flyga

när du tränger dig in i Vita huset
med en vattenpistol 

 

framför allt

när du käftar med mig

 

 

minns då att du är en vanlig dödlig..

 

 

 





Övriga genrer av Nattviol
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-06 11:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa vill leva sitt liv som en ljuslåga i vinden.
2007-12-08

  Lejonhjärtas poesi
precis det är som att munhuggas med en bäver...
2007-12-06

  Lyckohäxan Enediel
Hehe! Härliga liknelser =)
2007-12-06

  Ronny Berk
förutom katter som har nio liv... och bävrar som har sex...
2007-12-06

    papillon
Alla som får lust att käfta med Nattviol bör lära sig detta goda citat utantill:
Ave, Viola Nocturna, morituri te salutant! - Hell dig, Nattviol, de till döden vigda hälsar dig!
Härlig text med riktigt klös
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol