Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt praktiskt 2:100

Om relationer människor emellan

Jag når inga människor om jag bara vill ”lista ut hur de fungerar”, men om jag väntar, och visar värme, kanske de en dag väljer att visa mig hur de är. Vi lever idag i ett samhälle där intensivkurser erbjuds i allt från excel till mellanmänskliga relationer. Detta kan göra insikten att det mesta som är värt att kunna sig tar hela livet att lära sig fruktansvärt skrämmande. När vetskapen om att vi aldrig kommer att ”lista ut” våra medmänniskor i själva verket hjälper oss att inse värdet av de kunskaper vi redan har, nämligen förmågan att visa värme, att lyssna, och uttrycka vår uppriktiga önskan att förstå.




Övriga genrer av Attimi
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-06 16:07



Bookmark and Share


    Amoreboy
tänkvärt!!fina ord
2008-01-10

  Leif Furstedt
Tänkvärda fina ord.
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi