Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att försöka men att misslyckas



Jag ropade på dig, men du svarade inte

Jag bad för dig, men du visste inget

Jag såg på dig, men du vände dig bort

Jag kröp för dig, men du fortsatte trampa

Jag föll för dig, men du hjälpte mig inte upp

...

Jag glömde dig, men du påminde mig

Jag försökte, men misslyckades.




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känslan av misslyckande är nog trots allt något som vi alla delar emellanåt. Men som tur är så är det ju faktiskt Tillåtet att misslyckas ibland. Eller kanske bara Mänskligt...
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp