Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget för dig att göra



du kan se

hur jag mår


men inget göra

för du inte når


genom mitt skal

på det ingen rår


det bevarar all smärta

och mina osynliga sår




Fri vers av emilf77
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-06 20:17



Bookmark and Share


    CaMillA
hmmm den texten berörde mig djupt, väldigt sann och nära mitt hjärta. tack för den!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77