Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett utdrag ur min novell.


Ett liv

Det var inte obehagligt på något sätt. Nästan sällsynt vackert i månljuset. Den blodiga halvnakna kroppen mot den kalla stenen. De smala, bleka och livlösa armarna som vilade fjäderlätt mot den döda huden. Jag ser på kroppen med en sorts förundran i blicken. Ögonen som för länge slocknat drömmar och förhoppningar. En låga som någon blåst ut på en hundradels sekund. Ett liv.




Fri vers av _emptyinside
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-12-06 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_emptyinside
_emptyinside