Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick =)

En heltokig man ifrån Göteborg
Med en kvinna försökte dränka sin sorg

Men utan ett ljud
Han bet hennes hud

Han får numera bära munkorg




Fri vers av Dude
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-07 00:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
heheheheee...
2007-12-19

  lodjuret/seglare VIP
aaaaaaaaaaaaaah ajajaj
juste text
2007-12-07

  Lyckohäxan Enediel
*S* Kan man göra annat än flina?
Näää...jag flinar lite till =)
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude