Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gåva

 

 

Gitarristen viskar inte i groupiens öra att den hårdnar
enbart för henne / hon tackar inte heller någon gud
men gnolar med tanke på styvheten ägnad även henne

                                         

 




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 2427 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-12-07 16:56



Bookmark and Share


    EllenCalmira
Bra!
2008-01-03

  charlotte hedendahl
Komisk och tragisk !Väldigt välformulerat!
2007-12-26

    Nattviol
klart han inte gör..
inte hon heller..
men båda
har något att
tjäna på själva
tanken...
skönt
formulerat!
2007-12-11

  lilla t
skratt... lite tragisk men ändå komisk,...
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP