Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rubrikskub

Ibland är du som en rubrikskub för mig.
det går aldrig att lösa mer en en sida.
Vill man lösa fler måste man ta sönder
den sida man redan klarat och riskera att aldrig få ihop den igen.
Men då kan man ju få ihop en ny sida.
En helt ny färg.




Fri vers av mollimo
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-12-08 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollimo