Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugna dig lite!

 

 

säger du

och jag replikerar

varför ska jag lugna mig

när jag har tänkt klart för länge sen

när jag har varit ensam alldeles för länge

när jag nu äntligen vet vad jag vill med mitt liv

varför

ska jag då lugna mig?

kan du tala om det för mig?

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-09 09:49



Bookmark and Share


  AllNamesRTaken
Och så ett icke-standard svar.

För att du vet vad du vill men du måste ge själen tid att se allt runt om med klara ögon. Annars ser du vad du vill se och inte vad som verkligen är. Det handlar inte om att inte göra utan att inte göra utan att vara ikapp med sig själv.

Men det viste du, så varför skrev du det? ;)

Kramar vännen
2007-12-09

  Lena Renman
Nej du helt rätt, lugna dig inte! Kör på
Lena
2007-12-09

    Damm
Att vilja tygla dina känslor och din vilja är att vilja ändra på dig-
----------------------------------------------------
2007-12-09

  Ronny Berk
ser jag en härlig framåtanda som smittar av sej på mej som läsare
2007-12-09

  Michaela Dutius
Om lugna sig är lika med att acceptera då är det helt fel- är det lika med att resignera är det åt skogen-
2007-12-09

  stella
Precis, nu kör vi!
2007-12-09

  Lejonhjärtas poesi
Härlig livsinsikt och lugna dig inte!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol