fast jag skrev den här igår....
idag är jag inte lika arg" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fast jag skrev den här igår....
idag är jag inte lika arg



Nu är jag helvetiskt förbannad!

 

gör vad du vill

hata mig
ruska mig
slå mig
sparka på mig
bit mig

skrik på mig
släpp ut dina känslor
öppna upp dig nån gång

jag kan ta allt
jag står pall
jag är ju här

men för helvete

ignorera mig inte!

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-10 22:49



Bookmark and Share


    Noomi
föstår att du var arg..
att bli ignorerad är som tortyr..
fruktansvärt frustrerande..
bra skrivet blir det iaf..
2007-12-11

  Lena Renman
Åh denna känsla har igenkänningsfaktor skyhög. Faan så förbannad man /jag blir!

Lena
2007-12-11

  Inkarasilas
Skulle aldrig komma mig för att ignorera dig pyret, såja känslor är bra, hoho!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol