Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlös

Jag sträckte ut min hand Med ett glänsande hopp
I den låg mitt hjärta
Du tog det omsorgsfullt
Smekte det ett tag
Sedan slängde du det mot bergväggen
Och spottade mig i ansiktet
Återigen sträckte jag ut min hand Utan någon tro
Med rester av ett mosat hjärta
Du slog undan den
Sen var hjärtat förbrukat




Fri vers av Skjofn
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skjofn