Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visare kan ingen vara

Peka på en gammal tant
Säg något för högt i kön på konsum
Ta ett halsbloss
Drick dig full
Ha ont i huvudet
Spara Systemsbolagskvittot
Ha ångest
Titta in i solen
Drick nybryggt kaffe
Låt ljuset flimra när du blundar
Fråga en dum fråga
Bli sedd som en idiot
Skapa i lera
Var novis på det mesta
Betala en hemförsäkring
Skrik i sömnen
Skrik på morgonen
Skrik på stan
Skrik på flickvännen
Packa ihop din saker
Rulla en cigarett
Vänta på ett tåg
Tjuvåk
Bli avslängd i Båstad
Fundera över ödets ironi
Sov på en perrong
Bli rånad av tio femtonåringar
Fundera över ödets ironi
Ring ett mottagaren-betalar-samtal
Gråt för din mamma
Kliv in i bilen
Torka blodet
Torka tårarna
Torka imman från spegeln
Se en ensam människa
Lev på tomhet
Gå promenader
Var arbetslös
Känn dig värdelös
Träffa någon
Brinn en natt
Fika dagen efter
Fika dagen efter
Kolla film kvällen efter
Ät middag hos hennes föräldrar helgen efter
Bli godkänd
Le igen
Peka på en gammal tant




Övriga genrer av Erik Wiberg
Läst 550 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-10 14:12



Bookmark and Share


  niffe
bravo! jag ska säga något för högt i kön, det låter kul! haha
2008-01-23

  Bjarne Nordbö
Oj vad jag känner igen. Som om jag var där själv, vilket jag var för några år sedan, fast avslängd i Tranås. Dej ska jag läsa mer av.
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg