Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är detta sant eller inte.


whats up!

2007
Vad är vi för varelser igentligen?
Vi har själva satt oss högst upp i rangen,
men ändå spills mer blod,tårar och sargade själar
nu än aldrig förr.
Vi är duktiga,visst är vi det och ,för att inte tala om vår
höga intelligens,för mig känns den intelligensen
TOTALY KATASTROF....!!!!
Det vi är bäst på är att förgöra oss själva,varandra och vår kära boning.
Att vårda det egna stora egot är vi säkert bäst på,utan tvekan.
Vi går över lik för att fylla vår egen penningpung,medans andra sitter och
gapar hungriga,trötta,missförstådda,missförådda och utslitna.
Vi lever ju dock på 2000 talet.
HUR ÄR DET IGENTLIGEN FATT MED OSS?????
Storheten,Kärleken ,hjälp oss att ta oss samman.
Låt oss människor utvecklas i en egoistisk avveckling,
lär oss att mötas i välmening i stället,,
Vi vet ju alla vad som händer i krig och andra egoistiska
sammanstötningar.ÄNDÅ FORTSÄTTER VI,,, i 190 km/tim
jag fattar snart ingenting!!!!!INGENTING...
BROMSA...
STANNA UPP..







Övriga genrer av nettus
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 18:52



Bookmark and Share


  boen
Det är ju på kornet, perfekt kritik av vad som försiggår!
Och det där med \"intelligens\" har vi lyckats missförstå
och förvränga till vår fördel. Det är stor skillnad på girighet
å ena sidan och humanitet och långsiktigt hållbart samhälle
å den andra. Har Du förresten läst den brittiske vetenskaps.
journalisten Mark Lynas forskningsbaserade bok \"Sex grader\",
där han går igenom, stödd på forskning, vad som kommer
att hända vid en grads ökning av den globala temperaturen,
vid två graders ökning osv. Det står av den genomgången
klart att vi håller på att driva in de mänskliga samhällena
i en stor global katastrof med värme, torka, översvämningar,
svält, orkaner, avsmältning av isar och höjningar av havsytor
samt åtföljande flyktingströmmar och lidande. Till råga på
eländet kommer människor antagligen som vanligt att slåss
om de sista resurserna eller den sista makten över de och det
som är kvar.
Vi fortsätter ...ja det är ju dumheten och girigheten som belönas
och människor väljer idioter som Bush till presidenter för att
de vinner mer på det. Kommande generationer har ingen
rösträtt....
2007-12-20

  hellen
helt totaly underbart! det märks att du är en mycket godsint kvinna;) kramis! jag ställer mig på bromsen direkten!
2007-12-11

    Mr.painter
KANOOOOOOOOON
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus