Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ha en man


Maskulinitet

Jag längtar efter manlighet
Maskulinitet
Jag saknar en riktig karlakarl
En blick av stål och eld
En fast bringa att luta huvudet mot
Starka armar om min kropp
Tillfredsställelse
Som bara en riktig man kan ge
Tryggheten i din starka vilja
Upphetsningen av din medvetenhet
Maskulina känslor
Jag blir galen
Av att vara ensam med min kvinnlighet
Kom, matcha mig
Kompletera mig

Jag vill ha din manlighet
Maskulinitet
Hela din karlakarliga personlighet
I all min veliga kvinnlighet
Kom med ditt lugn och styrka
Lugna stormarna inom mig
Låt mig få smaka på din manlighet
Kompletera mig
Kom, matcha mig!




Fri vers av Skjofn
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-12-10 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skjofn