Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du glömt



Har du glömt
har du stängt ditt hjärtas dörr
har du drömt
och glömt vad medkänsla är
Döm inte allt besvär
och minns det du kände förr
allt det fina som var
och lev som du verkligen lär
Du är min riddare
jag vill vara din hjältinna
Har du glömt
nu förstås...




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-10 19:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en sökande text som berör...handlar om medkänsla och en längtans vackra minnen...
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt