Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

året om, i alla år.

dina ögon gnistrar
som snön utanför
när vintersolen lyser som starkast
jag är din
vintersol
och kommer vara din
sommarsol,
höstsol
och vårsol
förevigt.




Fri vers av mollypop
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop