Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den heliga vredens drivkraft ger frihet till skillnad mot hatets tärande helvete


Förbannade du


Arg på dig
för du såg åt ett annat håll
då handen var utsträckt

Arg på dig
då du fjättrade mig
vid gårdags rov

Arg på dig
när hävdelsens ego gick före
och du trampade ner mitt huvud

Arg på dig
när havet lyste blått och varmt
och du sam i sanden

Arg på dig
då bakomtalet vilseförde
allt till kränkning

Argpå dig
och förlåtit har jag gjort
men inte glömt

Arg på dig
tills ditt sinne förnimmer
dig att se dig själv

Arg på dig
för ingen, ja ingen
har älskat dig som jag




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST