Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal med nytändning.


Blodade tänder skriker efter mer

kroppsdelar rullade omkring,
ett blodbad mellan
sandpapperslakan

du höll armarna så tätt omkring så att det kändes som om allt flöt ihop
början och slutet
du och jag

men

nu är det slut
nu börjar jag om igen




Fri vers av frig
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-12-10 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frig
frig