Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femton poäng


skapa, läsa, skriva
arbeta, fängslas, driva

läsa

skriva

läsa

skriva

glädje, slit
glädje, slit

överarbeta, lessna
köra fast, grina

koncentrera sig
ta nya tag
bita ihop
deppa
gräla
pipa

plocka ihop sig
ta i än en gång

putsa, fila

spurta

inlämning
äntligen
mål





Övriga genrer av Pica pica
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-12-10 23:54



Bookmark and Share


  Jojo
Mmm låter nästan som livet som arbetande småbarnsmamma fast ur ett annat perspektiv... med den stora skilnaden att man aldrig kommer i mål...

nä, vad cynisk jag är...

tycker verkligen om din dikt!!
Skönt att det blir bra på slutet och att det var värt slitet!!
2007-12-11

    eva m h
Pusta ut!!!
2007-12-11

    papillon
Satan, jag har en grej att skriva klart, sista sjundedelen återstår och jag får ta mig fan spader!!! Fast det är inga poäng det gäller, bara en deadline.... Nu har du satt fart på samvetet, din skata!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica