Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembertankar


ute ur projektbubblan
en ny och redan brusten

hur blir det denna gång
lättad men tom

igen

kanske
eller också inte

vidrighelger nalkas

penningpungen skramlar tom
liksom löften om fridfull jul

men kärleken
denna vackraste av gåvor
har vi redan tagit emot





Fri vers av Pica pica
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-12-11 00:26



Bookmark and Share


  Jojo
Jag tror att man måste bestämma sig för en fridfull jul. Ekonomi och alla människor man \"måste\" träffa kan man kanske inte rå på... men man får hitta sina små stunder då man tar hand om sig och kanske läser lite eller ligger i badkaret. Sen kan man ju alltid hoppas på snö...
2007-12-11

  Michaela Dutius
etode till julen - trots allt-eftersom vi tagit emot kärleken.
2007-12-11

  Patrik Englund VIP
fin och varm text!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica