Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vi ropar får vi svar


Når inte fram

Trots narrens roliga och underfundiga humor

Eller geniets snabbtänkthet och snillrikedom

Med charmörens frestelser och blick

Även många gåvor som utdelas generöst

Likaså djupet som från en poet

vänder sig hon om med ett leende och en tår från hennes kind

Ack, det bara är ditt hjärta och själ jag vill ha !




Fri vers av JNI
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-11 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI