Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fuck it!!!


HELL GOD LIFE

Varför finns jag
Vad är meningen med allt
Hur ska jag orka
Vad är livet utan knark
Allt som var upp
Är nu ner
Lämna mig ifred
Ärr från förr
Ett hjärta fyllt med skuld
Jag hatar han, hon och det
Jag hatar kanske dig vem vet
Gud kan du ta min smärta
Kan du ta krypen under mitt skinn
Kan du skrika åt mig
Vinn bara vinn
Jag är som en zombie
som en död varje dag och natt
Som ett sår som blöder
Ett sår som ingen förstår
Ge mig tid
Ge mig liv
Ge mig ork
Låt mig släppa all kontroll
Leva låta dö
Ta det lungt
Det viktigaste först
Släck min törst
Låt livet visa vad det kan ge
Jag vill inte vara så här sne
Vill inte dö ung
Vill leva mitt liv
Måste allt vara så tungt
Vad är rätt
Vad är fel
Jag orkar inte med den här texten mer




Övriga genrer av pierre666
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-12-11 18:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fastnar för,
ta det lugnt
det viktigaste först,
Två av flera meningar ur det program som hjälpt mej att vara drogfri i nu två år. Det tog tjugo år för mej att fatta. Känner i övrigt igen vartenda ord du skriver, blir mej till en nyttig påminnelse om hur det var.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

pierre666
pierre666