Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen titel

Blödande sår

Varigt kött

Det enda jag ser

Är något rött

Bultande hjärta

Massor med smärta

Livet paserar i revy

Det enda jag vill är att spy




Fri vers av pierre666
Läst 331 gånger
Publicerad 2008-12-30 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pierre666
pierre666