Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet ej titel

Jag är en sökare utan mål
En rebell i min egen värld
Jag vet att jag inget tål
Det är så jag har blivit lärd
så nu tar vi en skål
Beger oss ut på en ny färd
Alla vill ha livets bål




Fri vers av pierre666
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-09-01 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pierre666
pierre666