Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Tanke

När livet är botten

Kan det alltid komma ljus

När livet är toppen

Kan alltid det mörka bryta ut




Fri vers av pierre666
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-11 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pierre666
pierre666