Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning av ett mess från ett psykfall ;)


Tjingeling!

Med en alkis till far!

Med ett psykfall till mor!

Med en asberger till ex!

Med ett nervöst barn!

Då är det lätt för oss att förstå!

Att illa kommer det att gå!

Att det enda hon får ur sig!

Är ett tjingeling!

det kan jag vi andra förstå!




Fri vers av pierre666
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 11:15



Bookmark and Share


  Just Emotions
en text som berör.. ett snabbt komiskt inslag i allvaret
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

pierre666
pierre666