Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Seperation


Erika

Du var min bästa vän
Jag skulle aldrig ha lämnat dig
Men vår kärlek komm i klämm
Nu hatar du mig

Erika ser du mig där du går
Erika jag tror att du förstår
Erika inget blir som igår
Erika hatet har satt sina spår

Ingen ide att kämpa
Du kan aldrig bli min
Min lust kan du aldrig dämpa
jag kommer aldrig att bli din

Erika ser du mig där du går
Erika jag tror att du förstår
Erika inget blir som igår
Erika hatet har satt sina spår

Lycka till och hör mitt farväl
Du ska inte ledsen vara
Jag vill dig innerst inne väl
Snälla låt mig vara







Fri vers av pierre666
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pierre666
pierre666