Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hör ju frågorna som ekar i ditt huvud

Hur mycket ska jag göra för att få dig glad?
Vad kan jag göra för bra för dig?
Hur mycket ska jag visa för att du ska le?
Vad ska jag göra gör att kunna visa dig?
Hur ska jag göra så inte allt blir fel?

Det är dom frågorna som jag ser i dina ögon
Det är dom orden som ekar i över från ditt huvud till mitt
Du undrar hur du ska göra så jag ska må bra
Men om du bara finns kvar hos mig så är allt bra
Jag är inte samma person som jag var förut
Men jag gillar dig exakt lita mycket, till och med mer
Jag kan inte förtå hur mycket du gör för mig
Men jag vet att det är mycket, och ag gör inget för dig
jag hör ju hur ofta frågorna kommer upp i ditt huvud
jag ser att du inte är här, du tänker på svaren
du tänker på hur svaren är
om du ska vara jätte glad eller om du ska ge mig saker
du undrar om jag blir glad då, visst men inte helt
svaret är, du
du är allt som jag vill ha och jag kan inte nått utan dig
jag ser att du tänker hur allt ska bli bra
jag ser att du vill att jag ska bli bättre
men med dig vid min sida, blir jag bättre och bättre
men det tar tid
vänta ska du få se
allt kommer att bli bra




Fri vers av gulligt smile
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-12-11 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gulligt smile