Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transportsträckan

 

den lilla
vägstumpen
betydde mycket
för mig i mitt
dåvarande livs skede

jag inbillade mig att
vägstumpen var betydelsefull
värd att vårda
plogas och sandas
vid behov

men inser nu
att jag redan passerat
transporterats vidare
följt trafikrytmen

längs nya sträckor
rakor och kurvor
trettiosträckor

men allt som oftast
spikrakt fram

så jag lämnar stumpen
långt bakom mig
kastar inte ens
en blick i backspegeln 

jag ser framåt
ser till och med
vad som händer
i döda vinkeln

med mitt vidvinkelseende
kan det bara

gå framåt

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-12 00:20



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Yes, you are
on the way!
Keep going!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol