Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna upp. Sov inte nu.

Snälla rädda mig
Från det träsk jag har hamnat i
Rädda mig från allt
Som är mörkt och äckligt

Jag vill ha blommor och glitter
Regnbågar och kattungar
Hopprep och vårdoft
Pirr i magen och gröngräs

Jag kan inte slita mig
Från allt dåligt
Från huvudvärken och ångesten
Från oron och magontet
Från allt jag vet
Som är jag

Jag känner ingen jag
Som inte mår dåligt
Det är min vardag
Och jag har aldrig levt
Utan depression

Ibland vill jag somna
Aldrig vakna mer

Ibland vill jag vakna
Till en annan vardag
Till en annan rutin
Till ett annat jag
Som mått bra hela tiden

Jag vill vakna till blommor och glitter
Till regnbågar och kattungar
Till hopprep och vårdoft
Till pirr i magen och gröngräs

Ibland vill jag vakna och känna mig lycklig




Fri vers av beivor
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-12-12 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

beivor
beivor