Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sidan vattenfallet


Ditt forsande vattenfall,
din harmonifyllda lagun

Låt mig få sjunka ner,
och glömma de bekymmer
som tynger som
klippväggens block

I mitt vackra,
och doftande bubbelbad
Där andas ångor
som vilken varelse
som helst

Där kan forsarna
forsa,
Här kan vattnet
få liv,
Där kan blommorna
dofta
Som i drömtavlans
motiv

Låt mig få drunkna här,
bara få sväva bort ett tag

För
Liksom vattnet som rinner
Fram på klippväggen,
så kan man halka på
den livsväg som
Man tror är så säker

Och jag tror,
Att om jag låter mig sjunka,
så kan jag äntligen

Hamna på halkfri yta




Fri vers av Lavendelnatt
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-05-15 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavendelnatt