Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

x 2000

 

 

kallt stål
mot min kind
vibrationerna varslar
om det snabbgående tåget
tankarna drar ett allra sista varv
känslorna håller sig för sig själva
den här sista gången
konstigt nog

kanske har jag känt nog

tänker j..




Övriga genrer av Nattviol
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-13 00:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
berör som rusar men rälsen krävs för att tåget ska finna sin väg...
och för att diktarjaget som passagerare skall finna sin behags resa mot målet...
2007-12-15

  Lena Renman
Åka eller låta eller gråta, denna var en gåta.
Lena
2007-12-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Ajdå..det där verkade gå illa. eller???/B
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol