Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindex Provhytt nr 3

 

de hetsiga och
mumlande ljuden
inifrån provrum 3
avslöjar det som
ingen riktigt vågar tolka

hur är det möjligt?

kunder med armarna
fulla av barnkläder på rea
där i kön utanför provrummen

tittar frågande på varandra

vad GÖR de därinne?
några rodnar
andra flinar

inte kan de väl...

nä, det var det värsta!!

 

vad de känner
och själva önskar sig
är en helt annan femma..

 

tur att det finns
rabattkuponger i alla fall!

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 322 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-12-13 23:43



Bookmark and Share


    johanni
M som i smmmmmarigt
2008-03-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Charm till tusen...det här är en av mina fantasier...men tyst, säg inte till nån.
En som vanligt charmig text/B
2007-12-15

  Lena Krantz VIP
He he...lite kärlek mitt bland shoppingen kan väl aldrig skada...
2007-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Handlar allt bara om en sak?
2007-12-15

  Ronny Berk
men det heter ju provhytt så varför förundran...kanske första gången dom prövade sej fram till rätt storlek...
2007-12-15

    sleepwalking
Haha ja det finns nog en
hel del avundsjuka hos dom
som pratar och viskar!
Att vilja men inte våga!

GREAT
2007-12-14

    ej medlem längre
meh, jag skulle bara bli jävligt sur om någon hade sex i ett provrum medan jag var i samma affär.
gillar oftast dina frigjorda, sexhyllande dikter, men den här ger mig dåliga vibbar..
2007-12-14

    Noomi
hihi..undrar om de var härligt rosiga
när de klev ur hytten..
blev det applåder..?
du får iaf en av mig..
2007-12-14

  Lena Renman
Del två på stan och shopping eller :-)
Visast är den som kan se saker från många håll eller :-)

Lena
2007-12-14

    tramp
*skrattar*

Va?...inte kan väl nån så där ? …näääej !! j…
I provhyttar testar man kläder ..inget annat punkt.

Eller sprider sig en avart i landet ? …av 10 000 meters klubben som håller på att få en konkurrent ?
I form av provhytts - den - samma !

Helt klart mer miljövänligt isf !
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol