Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är du som väljer

 

vill du
ha mig ömt omslingrad
andandes i ditt öra
eller
vill du att jag ska
måla dig en tavla av färger
och former du aldrig tidigare sett
eller
vill du att jag ska skriva
en kärleksdikt tillägnad dig
eller
en erotisk novell
som du kan trösta dig med
när jag inte är där
eller
vill du ha mig leende naken
på ett varmt golv
för lustens skull
eller
ska jag vara din chaufför
när du sitter bredvid
och smeker dig själv
eller
vill du att jag ska sitta tyst
och lyssna på dig när du
avslöjar dina innersta
tankar och böjelser
eller
vill du ha mig som jämbördig
samtalspartner oavsett
värdsligt ämne
eller
vill du att jag ska vara den där
du alltid försöker slå i badminton
fast aldrig riktigt lyckas
eller
vill du att vi ska utforska vår
omvärld och de nöjen
den har att erbjuda
eller
vill du att jag ska vara den
ömsinta famn som tröstar
när du är ledsen
eller
vill du att jag ska vara den
som gapskrattar med dig
som alltid försöker se det
humoristiska i tillvaron
eller
vill du bara dansa med mig
nätterna igenom

vill du
det är ditt val

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-13 07:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en vacker och välfunnen beskrivning av tvåsamheten i vardag och fest...
2007-12-15

    Ken Cassel
Jag vill göra allt det där
Jag tycker att det ser ut som om du har skrivit ner hela min önskelista
Kramar
2007-12-13

  Lena Renman
Person till för att vara den andre till lags eller? hm...
2007-12-13

  Michaela Dutius
Generöst- vad vill du?
Angelägen text!
2007-12-13

    tramp
*Funderar*…jovars helt okej hela alltihopa snyggt poetat med oändlig variation.

Saknar dock i en Cubansk taxi på väg genom natten med
Leonard Cohens röst hur de spruckna högtalarna.
2007-12-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart att läsa dessa rader...frågorna är många
men det kanske bara finns ett svar..Självklart så
svarar han JA på allt!!!/B
2007-12-13

  Björn Karlsson
Gillar upplägget

i frågasättande
med många botnar

Lyriken går in
och skapar tankar
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol