Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stund av lycka


Snöängel



Efter nattens snöfall
skottade jag en gång
med raka kanter
fram till brevlådan
När jag rätade på min rygg
hörde jag domherren vissla
såg de frostgnistrande träden
mot den isblå himlen
Nu är jag här
utan smärta och sorg
med bara en önskan
att göra en ängel i snön
Jag behöver ingenting mera
Det är allt




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-13 12:35



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fin vinterdikt som bygger upp en stark känsla från en rad till nästa.
2008-03-08

    Bodil Sandberg
Vilken helt underbar dikt om snö och dess påverkan..inte bara till last utan också till fröjd!!!!
2008-01-08

  Marita Persson
Visst är det underbart när allt är så där totalt, när allt är möjligt att uppnå, när ens önskning är en snöängel
2007-12-27

    Regina E
Härlig stämning i den här mjukt snöiga dikten och känner igen känslan den förmedlar.
2007-12-19

  * Ammi *
vackert. låter helt underbart med snö!
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors