Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck, fuck FUUUUCK!

laddar

den första moodkillern slår ner, förstör, krossar allt i sin väg Känslorna blir vilseledda, vad? vad hände nu? hur ska jag nu känna mig? PANG! skottet från revolvern går av, träffar precis där den ska

laddar

den andra moodkillern slår ner, precis efter att man repat sig efter den första Den kommer lite hårdare också Slår till, river upp Ännu en gång är man oförberedd Reagerar på samma sätt, men lite värre.. PANG! skottet från revolvern går av träffar precis där den ska, hårt.

laddar

den tredje moodkillern slår ner värst av alla, innan man repat sig från den andra Den river upp djupare än någonsin Nu handlar det om vänskap som varit lika vacker som kärleken om våren Lika underbar som ljudet från en nyöppnad öl Nu är det bortblåst, försvunnen, krossad, FÖRSTÖRD Saknar jag den Jo visst fan gör jag det Förstår jag varför den är borta Jo visst fan gör jag det Kanke är det för det bästa Men inte fan känns det så just nu PANG! skottet från revolvern går av precis där den ska.

Helvete

Jävla

Skit




Övriga genrer av mfinne
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-13 18:17



Bookmark and Share


    Mr.painter
Super
2007-12-20

  Inkarasilas
Perkele då, moodkillers och ah spöar skiten ur orden, jävla skit är väl det minsta man kan säga...Fucketifuck x 43 ungefär, ah känsla du!
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne