Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga själar

Åh dessa trasiga själar.
Ni är som en drog för mig

Ni förtrollar
Förälskar
Förkovrar
Fascinerar
Och förbannar min själ.

Åh dessa trasiga själar …
Varför kan jag inte säga nej.
Till era hypnotiserande auror
Och till era sargade hjärtan.

Åh mina underbara älskade trasiga själar.
Vad skulle jag göra utan er?

Ni är mitt syre i livet.
Ibland bär ni mig framåt och gör luften härligare att andas.
Ibland blir jag nästan sjuk av syret.
Och förlorar energi.
Kanske för att jag fått för mycket.
Eller kanske för att jag fått alldeles för lite.

Men aldrig aldrig kan jag leva utan mina trasiga själar.
För hur ska man kunna leva utan att andas.





Fri vers av Glittra G
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-13 19:46



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Skriven elva dagar före julafton.
2008-08-25

  Dr Jimmy Johansson The 777
Var finns alla hela själar, i himmelriket?
2008-04-13

    Komisarek
Jag får exakt samma känslor som Marymo.
Jättebra fångat.
Hoppas att du har haft en god jul
2008-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Är vi inte alla trasiga?
2007-12-19

  prinscess VIP
vemodig och skör
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G